OnlineDogShows.eu

21/08/2021 - 22/08/2021  
KCM EGCN - 2 shows (2xCAC) - All breeds Group 9 Netherlands

KCM - EGCN - DAY 1 Rezultati razstave Odpri katalog
KCM - EGCN - DAY 2 Rezultati razstave Odpri katalog

Dubbele Kampioensclubmatch

Outdoor


2 shows (2xCAC) -  All breeds Group 9 -  2 Days

In het kort:

De show vindt plaats op het terrein van ACK Apeldoorn. Adres: Polderweg 5 in Apeldoorn. Denkt u erom, hier parkeert u uw auto niet! Dat doet u bij het naastgelegen sportcomplex. Dit wordt aangegeven.

De aanvang van de keuringen is 9.30. U bent vanaf 8 uur welkom. Er staat een tijd vermeld op uw inschrijfkaart. U bent vrij om ’s morgens al te komen, maar bent u ’s middags aan de beurt, dan mag u gerust in de middag komen, als u maar een half uur voor de keuring van uw hond aanwezig bent. Zorgt u ervoor dat u bij binnenkomst uw papieren en coronatoegangsbewijs bij de hand heeft.

Neemt u zelf een tent en stoelen mee. Heeft u twee dagen ingeschreven, dan mag de tent blijven staan, maar dit is op eigen risico.

Er is catering aanwezig. Dit is binnen, daar mag u niet zitten om het bestelde te nuttigen, dit moet buiten! Binnen kunt u dus bestellen en achter in het gebouw zijn de toiletten.

De erekeuringen starten direct na de keuringen. Houdt u zelf de tijden in de gaten. U bent niet verplicht tot de erekeuringen te blijven.

Wat betreft de coronamaatregelen. Wij zijn een evenement tot 750 personen, zonder vaste zitplaats en waar catering aanwezig is. Wij moeten ons dus houden aan de regels die op dat moment in deze gemeente gelden. Dat betekent dat volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar in het bezit moeten zijn van:

Covid passport : 

  • Vaccinatiebewijs (vanaf 24 juni 2021) :Volledige coronavaccinatie. Met een vaccin dat door het Europees Medicijn Agentschap (EMA) is goedgekeurd (EMA.nl);Dit kan door middel van een app of het gele boekje.
  • Herstelbewijs (vanaf 1 juli 2021) : Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona;
  • Testbewijs (sinds 5 juni 2021) : Een negatieve testuitslag van minder dan 40 uur voor het evenement.

Verder vragen wij u rekening te houden met de onderlinge afstand, geef elkaar geen hand en knuffel elkaar denkbeeldig en niet fysiek.


52°11'04" N 06°00'20" E
KC Apeldoorn
Polderweg 5
7327 GX Apeldoorn
Netherlands
Eerste Gezelschapshonden Club Nederland
Elektronski naslov: [email protected]
Telefon: +31 6 57 53 60 37
www.egcn.nl

Prijavi

Prijave za to razstavo so zaključene.