OnlineDogShows.eu

12/11/2023  
Shih Tzu Jonge Honden en Veteranendag - Cancelled Netherlands

Shih Tzu Jonge Honden en Veteranendag - Cancelled Show Results Open Catalog

Shih Tzu Jonge Honden- en Veteranendag 2023

CANCELLED

Wij verwelkomen u graag op onze Jonge Honden en Veteranen dag in "De Camp"in Woudenberg.

Judge: Tineke Pillement- Heijden (NL)

In een mooie grote hal, centraal in Nederland gelegen, prima parkeren én veel overnachtingsmogelijkheden in de omgeving. Wij zorgen voor een warm welkom. Uiteraard zullen wij de dan geldende (corona)maatregelen respecteren en uitvoeren. Mochten die er zijn, dan houden wij u daarvan op de hoogte.

Toeristenklasse

Wij willen op deze dag mensen de gelegenheid geven hun honden in te schrijven die normaal niet op show getoond worden. Denk hierbij aan geknipte, gecastreerde of gesteriliseerde honden. Hiervoor hebben we de toeristenklasse in het leven geroepen. Dus vind u het leuk een keer met uw Shih Tzu te showen en een beoordeling te krijgen van een keurmeester schrijf dan in! Opgave kan bij de secretaris met kopie stamboom en eigendomsbewijs via [email protected], de kosten zijn €17,50 welke voor het sluiten van de inschrijving bij de penningmeester dient te worden voldaan.

Junior Handling / Kind Hond Show
Er wordt ook een Junior Handling (10 t/m 17 jaar)  en Kind Hond Show (tot 10 jaar)  competitie gehouden. Deelnemen kan iedere “kynoloog in de dop” die niet ouder is dan 17 jaar. De Shih-Tzu die voorgebracht wordt moet wel zijn ingeschreven. Bij de Junior Handling is vooral de juiste presentatie van de hond het belangrijkste. Het is wel belangrijk dat ook hiervoor thuis al wordt geoefend. De kosten hiervoor zijn € 5,00, opgave via [email protected] of op de dag zelf. Ook betaling graag contant op de dag zelf bij de penningmeester.

 


52°05'12" N 05°24'37" E
De Camp
De Bosrand 15-17
3931AP Woudenberg
Netherlands
Shih Tzu Club Nederland

Catalog

Open the online catalog of this show:

Online Results

Find here the online results of this show:

Register

Registrations for this show are closed at this time.