OnlineDogShows.eu

28/05/2023 - 29/05/2023  
48e Pinkstershow Netherlands

  Cumpara Bilet  


48e Pinkstershow - 28 & 29 May 2023

 

 

During the Pinkstershow dogs with cropped ears or tails are not allowed.

 

Voorwoord Pinkstershow.

Het bestuur van de kynologenclub Arnhem en Omstreken heet u van harte welkom op de 48e internationale Pinkstershow.  We zijn trots dat we al zoveel jaren een mooie show kunnen neerzetten.

We blikken terug op een zeer geslaagde dubbelshow in 2022, waarbij wij ook de Holland Cup mochten organiseren ter ere van ons 100 jarig bestaan.
Dit jaar zijn we terug bij ons beproefde concept: een CAC/CACIB Pinkstershow. Ook nu is het weer een show met internationale uitstraling. Keurmeesters en exposanten uit heel Europa weten ons te vinden. We zijn blij met zoveel inschrijvingen en hopen er samen met jullie een geslaagd weekend van te maken.

Een show is niets zonder exposanten, maar ook niets zonder vrijwilligers. We willen alle vrijwilligers die zich inzetten voor een succesvolle Pinkstershow alvast heel hartelijk bedanken. We zijn trots op de tomeloze inzet die zij leveren. Laat ook als exposant uw dankbaarheid blijken: Wees vriendelijk naar alle aanwezigen, volg aanwijzingen op, help ons om de zaal netjes te houden en beleef de dag met een lach. Wees ook  vriendelijk naar uw en andere honden. Dan kunnen we met zijn allen laten zien waar de kynologie voor staat.

We wensen ieder een sportieve en gezellige dag!

Namens het bestuur

Bionda Merckens
Voorzitter Kynologenclub Arnhem


51°50'20" N 05°00'30" E
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
Netherlands
KC Arnhem en Omstreken

Catalog

Deschide catalogul online al acestui eveniment:

Rezultate Online

Gasiti aici rezultatele online ale acestui eveniment:

Inscriere

Inscrierile pentru acest eveniment s-au inchis