OnlineDogShows.eu

13/11/2021  
Kampioen clubmatch Kooikerhondje Netherlands Netherlands

Kampioen clubmatch Kooikerhondje Netherlands Show Results Open Catalog

KAMPIOENSCHAPSCLUBMATCH

Zaterdag 13 november 2021 in de “Hanzehal” te Zutphen

 

Op 13 november 2021 zal er weer een kampioenschapsclubmatch worden gehouden. Daarbij gaan we ervan uit dat de overheidsmaatregelen dit dan toelaten.

Op dit moment zal bij de ingang van de show de Corona check app worden gecontroleerd.  1 oktober 2021

De inschrijving is geopend. Sluitingsdatum is 29 oktober 2021 om 24.00 uur.

Dit jaar voor de 1e maal een online inschrijving via www.onlinedogshows.eu Inschrijven, betalingen, catalogus en ringnummer gaan allemaal via deze site. Na sluitingsdatum niet meer mogelijk in te schrijven. Niet betaald is niet ingeschreven. Inschrijving en  betalen op de dag van de show is dus ook niet mogelijk.

Bij deze nodigen wij u uit om deel te nemen aan de “kampioenschapsclubmatch” , deze wordt gehouden op zaterdag 13 november 2021 in de “Hanzehal”, te Zutphen Op deze dag zijn vier raskeurmeesters aanwezig om uw kooikerhondje, aan de hand van de huidige rasstandaard, op deskundige wijze te beoordelen. Van elke hond wordt een uitgebreid keurverslag gemaakt, dat u na de keuring via www.onlinedogshows.eu kunt uploaden. In alle klassen worden prijzen ter beschikking gesteld voor de beste vier honden van die klasse. Tevens ontvangt elke deelnemer een leuk aandenken aan deze dag. Aan het eind van de dag zal er uiteindelijk één beste reu en één beste teef gekozen worden. Vervolgens kampen de beste reu en de beste teef tegen elkaar en wordt de clubwinner 2021 gekozen.
Een kampioenschapsclubmatch is bovenal een evenement waar u veel kooikerhondjes bijeen kunt zien. Wij rekenen dan ook weer op zo’n ongeveer150 inschrijvingen, uit binnen- en buitenland. Wie weet treft u nog familie van uw kooikerhondje op deze dag. Er zijn veel fokkers aanwezig met misschien wel een van de ouders, of een nestgenootje van uw hondje.

En verder kunt u bijpraten met andere kooikereigenaren over het ons zo geliefde ras. Dus het is vooral een gezellige dag waarop veel te zien en te praten zal zijn. 
Mocht u nog vragen hebben over deze dag dan kunt u contact opnemen met: J. Floor, secretaris van deze kampioenschapsclubmatch, [email protected] telefoonnummer: 0174 – 627 424 of 06-1360  3605 (tussen 19.00 en 22.00 uur.

 KLASSE-INDELING KAMPIOENSCHAPSCLUBMATCH - 13 NOVEMBER 2021

 • Open klasse vanaf 15 maanden (geboren voor 13-08-20)
 • Tussenklasse vanaf 15 tot 24 maanden (geboren tussen 13-11-19 en 13-08-20)
 • Jeugdklasse vanaf 9 tot 18 maanden (geboren tussen 13-05-20 en 13-02-21)
 • Veteranenklasse vanaf 8 jaar en ouder (geboren voor 13-11-13)
 • Fokkersklasse vanaf 9 maanden (geboren voor 13-02-21) - De eigenaar dient tevens de fokker te zijn van de hond
 • Babypups vanaf 4 tot 6 maanden (geboren tussen 13-05-21 en 13-07-21)
 • Puppyklasse vanaf 6 tot 9 maanden (geboren tussen 13-02-21 en 13-05-21)
 • Kampioensklasse vanaf 15 maanden (geboren voor 13-08-20)
  • Inschrijven in de kampioensklasse is niet verplicht voor kampioenen
  • Inschrijven in andere klasse mag ook, echter maar in één Kampioenstitel dient via het inschrijf programma te worden ingescant.
  • Indien geen titel is ingescant wordt de hond geplaatst in de open klasse
 • Men moet inschrijven in die klasse waarin uw hond gezien zijn leeftijd valt, op de dag van de kampioensclubmatch. Zie hiervoor het bovenstaande schema.
 • Dit houdt in dat uw hond op 13 november 2021 minimaal vier maanden oud moet zijn om deel te mogen nemen. Alleen wanneer uw hond in aanmerking komt voor de fokkersklasse kunt u kiezen in welke klasse u uw hond inschrijft. Voorbeeld een hond van 12 maanden oud van een fokker kan ingeschreven worden of in de jeugdklasse of in de fokkersklasse.
 • Men kan de hond maar in één klasse inschrijven.

 Inschrijving vanaf heden t/m 29 oktober:

De inschrijving staat open voor leden en niet-leden van onze vereniging met hun kooikerhondje uit binnen- en buitenland.

Ingeschreven kan worden met honden :

 • Die op de dag van de kampioenschapsclubmatch zijn ingeschreven in de Nederlandse stamboekhouding.
 • Waarvoor op de dag van de inschrijving voor de kampioenschapsclubmatch de inschrijving in de Nederlandse stamboekhouding is aangevraagd en niet is geweigerd. (de fokker heeft de NHSB-nummers van de jongste honden)

Die, indien de eigenaar in het buitenland woonachtig is, op de dag van inschrijving voor de kampioenschapsclubmatch, zijn ingeschreven in een door de FCI  erkende buitenlandse stamboekhouding of is aangevraagd en niet is geweigerd. (de eigenaar dient een schriftelijk bewijs van de aanvraag bij de inschrijving te overleggen).

Bevestiging van inschrijving:

De online aanmelding wordt automatisch doorgestuurd aan het secretariaat en u ontvangt  een bevestiging van inschrijving, Online is de catalogus en ringnummer in te zien.  Denkt u er aan dat u het ringnummer print en deze meeneemt naar de kampioensclubmatch.

Speciale prijs voor honden in de baby- en puppyklasse:

Voor de honden in de baby- en puppyklasse een speciale prijs voor inschrijving.
Deze 2 klassen worden ’s-morgens als eerste gekeurd, waarna ze vermoedelijk ook direct worden geplaatst.
Babypups en Puppyklasse dingen NIET mee naar de titel Clubwinnaar

Korting code staat op ledengedeelte van de Kooiker vereniging site of aan te vragen via show secretariaat.

Betaling :

Geschied via het online inschrijf programma.

Payment :

You most pay by registration on the site www.onlindogshows.eu
It is not possible to pay on the day off the show.

Zahlung :

Die Meldegebühren überweisen beim anmeldung. www.onlinedogshows.eu
Zahlung am Show nicht möglich.

Buitenlandse exposanten /Foreign exhibitors / Ausländische aussteller

Honden van buiten Nederland moeten zijn ingeënt tegen hondsdolheid.De enting dient tenminste 21 dagen oud te zijn, en niet ouder dan 36 maanden. Wat d.m.v. een entingscertificaat moet kunnen worden aangetoond.

For each entry from outside Holland a certificate, issued by a veterinary surgeon, stating that the dog has been vaccinated against rabies, at least 21 days and  not more than 36 months before the day of the exhibition, must be obtained. The above mentioned certificates will be required before admittance to the exhibition.

Es werden nur Hunde zur Austellung zugelassen, die mindestens 21 Tage zuvorschutz geimpft sind. Diese Impfung darf nicht länger als drei Jahren zurückliegen. Impfschein un tierärtzliche Bescheinigung bitte beim Eingang der Clubmatch vorzeigen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat, J. Floor, [email protected]     telefoonnr: 0174-627424 of 06-13603605 (tussen 19.00 uur en 22.00 uur)

Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje VHNK

Catalog

Open the online catalog of this show:

Online Results

Find here the online results of this show:

Register

Registrations for this show are closed at this time.